Hirdetés

Lesznek dedikált Battlefield 3 szerverek

|

Hagyománnyá vált a dedikált szerverek elérhetőségének bejelentése mostanában.

Hirdetés

Ki ne emlékezte a Modern Warfare 2 megjelenésének idején zajlott botrányokra.

Akkor is a DICE volt az, aki azonnal reagált a Bad Company 2 kapcsán a dedikált szerverek implementálásával. Bár azóta a rajongói nyomás hatására az Activision is visszahozta a rendszert a Black Ops-szal, az mégis igen korlátolt lehetőségeket nyújt.

A rajongói modifikációkat a Battlefield 3 sem fogja natívan támogatni, de dedikált szervereket üzemeltethetünk, valószínűleg a Bad Company 2-höz hasonlóan. Azt is megtudtuk, hogy a PC-t kezelik elsődleges célplatformként, majd az ott megvalósított dolgokat ültetik át konzolra.

Érdemes majd pillantást vetni a februári GameStar-ra, melyben a stockholmi DICE stúdióban szerzett élményeink alapján számolunk be a közelgő Battlefield 3-ról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)