Hirdetés

Lesznek még érdekességek a Cyberpunk 2077 mellett is decemberben

|

Tény, hogy az év utolsó hónapjában a Cyberpunk 2077 megjelenése a legfontosabb, de akadnak még érdekességek, amikkel elidőzhetünk a téli szünetben.

Hirdetés

Call of the Sea - december 8. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S

A könnyedebb, gondolkodós kalandjátékok kedvelőinek lehet érdekes a Call of the Sea. A főszereplője Norah, aki 1934-ben, egy távoli szigeten kutat eltűnt férje után, egyedül kell bejárnia a gyönyörű, rejtélyes vadont, kalandja pedig tele lesz érzelemmel, feszültséggel, és szürreális meglepetésekkel. A megjelenés napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába, már csak ezért is érdemes lehet adni neki egy esélyt.

Shakes on a Plane - december 8. - PC, Switch

A Shakes on a Plane egy kooperatív partijáték, amiben egy négyfős személyzetet irányítva kell kiszolgálnunk különböző repülők utasait mindenféle gyorsételekkel, a lehető legnagyobb elégedettség érdekében. Közben egyre több tényező igyekszik hátráltatni a munkánkat.

Swords of Gargantua - december 8. - PS VR

A PC-re már tavaly nyáron megjelent kardozós VR-játék, a Swords of Gargantua most PlayStation 4-re is megérkezik. Ebben egyedül vagy online co-opban akár három másik játékossal együtt küzdhetünk meg válogatott ellenfelekkel.

Temtem - december 8. - PlayStation 5 [Early Access]

Januárban mutatkozott be a Temtem, amely gyakorlatilag egy Pokémon-klón, de a Nintendo még nem szedte szét. Olyannyira, hogy most, korai hozzáféréssel elérhető lesz a PS5-ös változat is. Feladatunk, hogy megszerezzük az összes temtemet, harcba küldjük őket, kalandozzunk és más játékosokkal ismerkedjünk.

Puyo Puyo Tetris 2 - december 8. - PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Ahogy elődje, úgy a Puyo Puyo Tetris 2 is két népszerű játék, a Puyo Puyo és a Tetris keveréke (egészen döbbenetes új infó lehet ez). Vagy négy puyo kombinálásával, vagy sorok eltüntetésével kell előrehaladnunk, játszhatunk offline és online, sőt még akár egy sztorimódot is pörgethetünk. PC-re valamikor később fogják kiadni.

Cyberpunk 2077 - december 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One (később Xbox Series X és PlayStation 5)

Most, pár nappal a megjelenés előtt már viszonylag bátran állítjuk, hogy december 10-én tényleg megjelenik a Cyberpunk 2077, az év legjobban várt játéka, ami lefoglal minket a téli szünetre. A The Witcher 3 fejlesztőinek újdonságában Night Cityt és környékét fedezhetjük fel, elmerülhetünk a helyi alvilágban, részletesen testreszabhatjuk karakterünket, egészen eltérő élményben lehet részünk attól függően, a lopakodós vagy az akciódús játékmenetet kedveljük-e. Bár sok videón láthattuk már, és sokat hallottunk róla, biztos, hogy érnek majd meglepetések minket - reméljük, ezek inkább pozitívak lesznek.

Medal of Honor: Above and Beyond - december 11. -  SteamVR

Részben izgatottak vagyunk, hogy érkezik egy új Medal of Honor játék, részben pedig sajnáljuk, hogy ezt egyelőre csak azok élvezhetik, akik rendelkeznek PC-s VR headsettel. A Respawn Entertainment műhelyében készülő Above and Beyond a második világháborúba visz minket vissza, a háború által sújtott Európában küzdhetünk a nácik ellen, hol nyílt csatákban, hol titkos akciók során. A fejlesztők gazdag történetet, izgalmas játékmenetet, és pörgős többjátékos csatákat ígérnek, úgyhogy láthatóan nem aprózzák el.

MXGP 2020 - december 16. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az olasz Milestone nem akarja úgy maga mögött hagyni 2020-at, hogy csak három játékot adott ki, ezért még az év vége előtt jön az MXGP 2020. Ebben természetesen ismét a salakmotorozásé a főszerep, 6 motorossal szánthatunk fel 19 pályát, készíthetünk saját terepeket, és persze az új konzolokon majd ezt is még jobb minőségben élvezhetjük.

2021. januári videojáték megjelenések

MXGP 2020 - január 14. - PlayStation 5

Hitman 3 - január 20. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia

Ride 4 - január 21. - PlayStation 5, Xbox Series X|S

Bladed Fury - január 22. - PlayStation 4, Switch

Stronghold: Warlords - január 26. - PC

The Medium - január 28. - PC, Xbox Series X|S

The Pedestrian - január - PlayStation 4

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)