Hirdetés

Let It Die - a fejlesztői napló is olyan beteg, mint a játék

|

Aki esetleg megfeledkezett volna Suda51 készülő játékáról, az most egy elég elborult fejlesztői videó segítségével frissítheti fel az emlékezetét.

Hirdetés

A Let It Die még 2014-ben mutatkozott be, azóta viszont nem sokat hallottunk a projekt felől. Idén viszont megint megjelent néhány kiállításon a No More Heroes sorozat és a Lollipop Chainsaw alkotójának új játéka, aki pedig szeretné, most egy új videóban ismerheti meg a játék alapjait.

Ebben egy maszkos alak - aki minden bizonnyal Suda úr - interjúvolta meg a játék rendezőjét, Shin Hideyukit arról, mit is csinálunk a PS4-re ingyenesen letölthető játékban. A Let It Die elég elemi szimbolikával dolgozik majd, ugyanis rendkívül groteszt poszt-apokaliptikus világban egy tornyot kell majd megmásznunk, de mivel egy roguelike-elemekkel bíró játékról van szó, ezt nem elsőre kell elérnünk.

A torony lábánál lévő bázisunkra visszatérve ugyanis többször nekiindulhatunk a kalandnak és minél jobb felszerelést gyűjtünk össze, annál magasabbra verekedhetjük magunkat a hack-and-slash stílusú harcrendszert kihasználva. A Let It Die poszt-apokaliptikus világa ráadásul azért is elég groteszk lesz, mert a szörnyek mellett sokféle, más-más hangulatot idéző emberi karakterrel is találkozunk majd.

Ti kipróbáljátok majd a japán csapat legújabb agymenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)