Hirdetés

Már 6 millióan partiznak a Let it Die elborult kaszásával

|

A Grasshopper Manufacture-nek megérte PC-re is elhozni hack 'n slash játékát.

Hirdetés

A Let it Die egy olyan játék, amiben kalandjainkat egy gördeszkázó, napszemüveges kaszás felügyeli. Mondjuk ez a Grasshopper stílusát nézve még egész laza is, de aki már több mint 10 percet játszott vele, az tudja, hogy elborult egy móka ez. Célunk egyre feljebb jutni egy toronyban, közben újabb fegyvereket és felszerelést gyűjtve.

Hirdetés

Nem túl összetett, de végtelenül szórakoztató, amit az is mutat, hogy már 6 millióan töltötték le PlayStation 4-re és PC-re. A játék eredetileg 2016-ban jelent meg, és akkor még csak a Sony konzolján volt elérhető. Már az első évében 3 millióan töltötték le, de a PC-s megjelenést követően ez a szám 4 millióra nőtt. Reméljük, hogy a letöltésszám csak tovább növekedik majd.

A Let it Die ingyenesen letölthető és játszható PlayStation 4-en és PC-n a Steamen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)