Hirdetés

Let It Die - új értelmet ad az erőszakos szónak

|

Suda51 új játéka nem az a cím, amit majd a szülőknek mutogatunk a játékok áldásos hatásai kapcsán. Új trailert kaptunk, ami brutálisabb, mint bármi.

Hirdetés

A Let It Die Suda51 új ingyenesen játszható multi lövöldéje lesz, és valószínűleg a műfaj egyik legbrutálisabb versenyzőjét tisztelhetjük majd benne. Legalábbis mi erre következtettünk a most bemutatott TGS trailer alapján.

A Tokyo Game Show színpadán bemutatott videó valószínűleg az egyik legdurvább, amit az elmúlt években láttunk, de nem is vártunk kevesebbet egy Suda51 projekt kapcsán. Valahol ott kérdőjeleztem meg a vérmennyiség szükségességét, amikor az egyik srác több nyilat is kapott egymás után az arcába. Tudjátok, csak a biztonság kedvéért.

Nektek hogy tetszik? Bennem megmagyarázhatatlan vágy támadt egy kis paradicsomlevesre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)