Hirdetés

Letartóztatták a GTA VI kiszivárogtatásával gyanúsított fiatalt

|

A hackert Oxfordshire városában kapta el a londoni rendőrség.

Hirdetés

Az utóbbi napok talán legnagyobb sztorija, hogy kiszivárgott a Grand Theft Auto VI korai verziója, de a videók lehetséges eltüntetésén kívül jóval tovább bonyolódott a helyzet. Kiderült, hogy az FBI is elkezdett nyomozni az ügyben, ugyanis a szivárogtató állhatott az Uber Technologies meghackelése mögött is.

Korábban megerősítették, hogy a Lapsus$ hackercsoporttal áll kapcsolatban egy fiatal, akit a szivárogtatással gyanúsítanak. A legutóbbi hivatalos rendőrségi beszámolók alapján sikerült letartóztatni a 17 éves oxfordshire-i lakost, aki aktívan részt vett a a Lapsus$ működésében, és elsősorban Telegramon kommunikált a többi taggal.

Hirdetés

A hírt a City of London Police osztotta meg Twitteren, és a hacker jelenleg rendőrségi őrizetben van. További részletekre később számíthatunk, várhatóan az FBI is ki fog adni közleményt az esetről.

Egyébiránt annál, mint hogy elnémulnak a Grand Theft Auto közösségi oldalai, jóval komolyabb következményekkel járhat a szivárogtatás. Ebben a cikkben össze is szedtük nektek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)