Hirdetés

Letérdelt a Rockstar Games Launcher, egy PC-s cím sem indítható

|

A hiba miatt a frissen megjelent Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition PC-s értékesítését is leállították.

Hirdetés

Bőven van miért pipának lenniük azoknak a PC-s játékosoknak, akik a tegnap megjelent Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editionnel szerették volna berúgni a hétvégét.

Nem sokkal a felújított trilógia rajtját követően ugyanis megadta magát a Rockstar Games Launcher, nem csak a klasszikus GTA-k ráncfelvarrásait, de az összes Rockstar-címet magával rántva, beleértve az olyan egyjátékos mókákat is, mint a GTA V és a Red Dead Redemption 2.  

Hirdetés

Cikkünk írásakor már több mint 15 órája tart a kényszerszünet, a Rockstar Support hivatalos oldala szerint kizárólag számítógépen van gond az online szolgáltatásokkal. A támogatói csapat Twitter-fiókja legutóbb délelőtt jelentkezett egy poszttal, amelyben megköszönték a türelmet és közölték, hogy dolgoznak a helyreállításon.

A Rockstar Games Launcher leállásával az újrakevert trilógia PC-s értékesítését is felfüggesztették, a stúdió weblapján jelenleg csak a PS 4/5-ös, xboxos és switches változatok szerepelnek.

A Rockstar sajnos nem hozta nyilvánosságra a kínos baki részleteit, de nem lenne meglepő, ha a Definitive Edition rajtját követő roham okozta volna az online platform letérdelését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)