Hirdetés

Letöltéskezelő filmekhez

|

Az egykor igen népszerű FlashGet és GetRight egyeduralmának vége óta számos ingyenes letöltésvezérlő lepte el a piacot. Most egy új, multimédiás tartalmak letöltésére szakosodott program próbál betörni vetélytársai közé.

Hirdetés

A bevezetőben említett két legelterjedtebb letöltéskezelő háborúja körülbelül akkor ért véget, amikor megjelentek az első klónverziók. A HiDownload, bár fizetős, a médialetöltésben jeleskedett, segítségével könnyen megszerezhettük a Real- és Windows Media-kiszolgálókon lévő filmeket és zenéket. A következő, ingyenes alternatív megoldás, a Free Download Manager is hamar elterjedt, egyszerű kezelhetőségének és kitűnő sávszélesség-használatának köszönhetően. Időközben a FlashGet is ingyenessé vált, de kérdés, hogy képes-e újra megszerezni a trónt. Ráadásul nemrég egy új trónkövetelő, a jó pár extrával felvértezett Orbit Downloader is beszállt a felhasználók kegyeiért dúló harcba.

Tovább >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)