Hirdetés

Letölthető a Braid demója

|

Letölthető az Xbox 360 felhasználók körében nagy népszerűségnek örvendő időmanipulációs alkotás próbaverziója.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben publikált Braid bemutatnókból minden fontos információt megtudhattok az Xbox Live Arcade Awards 2008-as szavazásán leginnovatívabb díjat megszerző játékról. A közel 120 megabájt lemezterületet lefoglaló demóverziót tizenöt dollár ellenében feloldhatjuk és hozzájuthatunk teljes verziójához.

Március utolsó napjaiban Jonathan Blow bejelentette, hogy csúszik dédelgetett gyermekének asztali rendszerekre hangszerelt változata, ugyanis kellemetlen problémákba ütközött fejlesztései során, mindezt az eltérő konfigurációkra vezette vissza. Remélhetőleg sikeresen áthidalta a felmerült nehézségeket és egy hibátlanul működő átiratot kaptunk kézhez. Letöltés aloldalunkról már tölthetitek is a Braid PC demo -ját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)