Hirdetés

Létszámleépítés a Lionheadnél

|

A Black & White sorozatot, a The Movies-t és számos ötletes játékot a háta mögött tudó Lionhead Studios fejlesztőcsapat nagyszabású átalakításoknak néz elébe, amint elkészülnek jelenlegi munkáikkal. Ezt maga Peter Molyneux, a főnök mondta el. Nemrég olyan pletykák keltek szárnyra, melyek szerint a fejlesztő cégért a UbiSoft mellett a Microsoft is harcba szállt, majd azt is megtudtuk, hogy az Activision leállította a The Movies konzolos változatának fejlesztését, s ezek után arra is fény derült, hogy a PC-s változathoz kiegészítő lemez készül. Annak ellenére, hogy az alapjáték nem hozta a várt sikereket. Úgy tűnik, hogy a Lionhead hamarosan megválik néhány dolgozójától, és a jövőben megszünne a The Movies támogatása is. Egy rajongói oldalon az olvasható, hogy nemrég gyűlést rendeztek, ahol azt a döntést hozták, hogy a jelenlegi három fejlesztői stúdióból egyet bezárnak. Ez nagyjából száz munkahely megszűnésével jár majd. A Lionhead hivatalos fórumának adminja ezt azonban egy kicsit elferdíti. Véleménye szerint az ily módon felszabadult száz fejlesztő egy egészen új játékon dolgozhat majd, egy másik csapatban, akik már egy ideje egy új játékon munkálkodnak. A Lionhead weboldalán pedig álláshirdetések jelentek meg. A fene se érti ezt már...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)