Hirdetés

Levágott fejek a Gears of War 3: RAAM's Shadow videóban

|

Vigyázzatok, CoG katonái, RAAM tábornok dörömböl Ilima City kapuin!

Hirdetés

December 13-án jelenik meg a Gears of War 3 következő DLC-je RAAM's Shadow címmel. Ezúttal nem multis térképeket rejt a csomag, hanem az első Gears of War cselekményének 3-4 órás előzményét.



A kampány egyik felében CoG katonák egy csoportjával, a Zeta osztaggal segédkezünk Ilima City kiürítésében, és fedezzük a menekülő civileket. A másik fele viszont a konfliktus ellenkező oldalára repít, egyenesen RAAM tábornok (végső boss volt a Gears of War-ban) szerepébe. A hegyomlás méretű Locust főparancsnok hatalmas pengével belezi ki az embereket, vágja le a fejüket, de az őt élő pajzsként óvó Kryll (denevérszerű lények) rajt is ráuszíthatja a puhány felszínlakókra.
Mivel a Gears of War szériában elég hangsúlyos szerephez jutott a kooperatív játékmód, ezért az új kampányt akár négyesben is játszhatjuk mindkét oldalon. RAAM mellett három hadnagya vonul büszkén. Közülük kettő hatalmas termetű Mauler láncos buzogánnyal és olyan pajzzsal, ami visszafordítja az ellenfelek lövedékeit. A harmadik egy Theron Elite lefűrészelt csövű shotgunnal és bajonettel.



Az emberek oldalán újdonságként a Hammer of Dawn korai változatát tesztelhetjük. Mobil célzóberendezés helyett egy parancsnoki központból, a csapásmérő műhold kameráin keresztül látjuk az alant elterülő csatateret és perzseljük fel a Locust hordát.
A RAAM's Shadow 1200 Microsoft pontba fog kerülni megjelenésekor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)