Hirdetés

Leváltják a Pentium Dual-Core E2200 processzorokat

|

Hamarosan szabadságolják a belépőszintű konfigurációkban nagy népszerűségnek örvendő Pentium Dual-Core E2200 megjelölésű Intel processzorokat.

Hirdetés

Fejlettebb gyártástechnológiával készült modell érkezik az korosodó Pentium Dual-Core E2200 processzor leváltására. A folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően állandóan változik az Intel processzorkínálata, ennek köszönhetően hamarosan a kiskereskedésekben is megtalálhatjuk majd a 45nm-es technológiával felszerelt Pentium Dual-Core E2210-es agyakat.

Paraméterei szinte tökéletesen megegyeznek elődjével, tehát 2.2 Ghz-es órajellel és 1 megabájtos másodlagos gyorsítótárral büszkélkedhetnek. A korábban említett 45 nanométeres technológia melletti legfontosabb eltérés az E2210-es processzorok esetében, hogy alacsonyabb fogyasztással rendelkeznek a cserére megérett E2200-as típusoknál. Egyelőre nincsenek információink a vérfrissített Pentium Dual-Core E2210 processzorok forgalomba hozatalának tervezett dátumáról. Végfelhasználói díjszabása várhatóan (kisebb eltérésekkel) megegyezik majd a nyugdíjazott egységek árával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)