Hirdetés

Level Up 142 - Mozgás a képernyőn innen és túl

|

A level up 142. epizódjában a Sacred 2 motion capture munkálatai, és a Wii Fit közép-európai premierje kapták a főszerepet.

Hirdetés

A level up 142. adásában két „mozgalmas" bejátszással találkozhattak nézőink (igen, újrasorszámoztuk az utolsó két adást).

 

A Seven m / CDV meghívására a level up stábja ellátogatott a Kolhoz Studióba, ahol a 3D Brigade szakemberei a Blind Guardian heavy metal bandával mozgás-rögzítették az Ascaron által fejlesztett Sacred 2 egyik jelenetét... S még mondja valaki, hogy a játékfejlesztés nem csapatmunka :)

 

A level upban korábban már teszteltük a Wii Fit japán verzióját, most az közép-európai launch partyn jártunk. Összefoglalónkból kiderül, milyen érzés egy csúcs-modern múzeum nagytermében joghurtos vitamin-koktélokat szürcsölni, miközben körülöttünk csinos hoszteszlányok hulahoppoznak...

 

 

wiifit2.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)