Hirdetés

Level Up Extra - Klikk 2.0: A digitális játszótér

|

A Jövő Háza Kiállítás területén, a Millenárison 2007 őszén indult meg az egyre sikeresebb digitális játszótér projekt.

Hirdetés

Előző adásunkban Niedermüller Annával beszélgettünk a Millenáris új digitális játszóteréről. Örömmel tudatom Veletek, hogy a mai napon megnyitotta kapuit a Klikk 2.0 kiállítás, négy ismeretterjesztő, öt „produktív", és hat videojátékokkal foglalkozó „sejttel"!

 

A level up produkció aktívan részt vett a „játékos sejtek" előkészítő munkálataiban, melyek felosztása a műsorunkból ismert, „funkcionális" kategóriák szerint történt. A kapcsolódó tanulmányokat, prezentációkat a level up állandó szakértő vendégei készítették: Dragon György (Gyu), Fuchs Péter, Gáspár József (Bugbear), Kasz Krisztián (Kaszman), Rab Árpád Szörény, Odrovics Szonja, és Szabó Ákos (Ghz). Írásaik regisztráció után érhetőek el a http://klikk.millenaris.hu oldalról.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)