Hirdetés

Lezárták a Halo subredditet, mert a közösség túl toxikus

|

Ideiglenesen elérhetetlenné vált a Halo reddites fóruma, miután a közösségi menedzser beszélgetésre szólította fel a játékosokat.

Hirdetés

Alapvetően remek startot vett a Halo Infinite többjátékos módja, de a játékosoknak vannak aggályai, észrevételei, amiket nem mindenki képes kedvesen, segítő szándékkal a fejlesztők tudtára adni. Ennek eredményeképp vasárnap lezárták a Reddit Halo-szekcióját, ahol a közösségi kapcsolatokért felelős vezető, Brian Jarrard hosszan részletezte, hogyan illene viselkedni az interneten.

Azt követően, hogy bejelentették, még több playlist lesz majd elérhető a játékban, sokan fejezték ki nemtetszésüket ilyen-olyan módok hiánya miatt. Jarrard elmondta, hogy érti a panaszok egy részét, csak a közlés módjával van problémája.

Hirdetés

"Soha nem hazudtam ennek a közösségnek, és soha nem is fogok. Nem állítom, hogy a 343 bármilyen formában »áldozat« lenne, ezt a narratívát csak néhányan alkalmazzák. Az a munkám, hogy idejöjjek, figyeljek, tűrjek, és annak ellenére, hogy személy szerint nagyon bosszant, ahogyan sokan kifejezik magukat, garantáljam, hogy a játékosok kéréseit a csapaton belül támogassuk. Ezt attól függetlenül megtesszük, hogy pozitív vagy negatív dolgokról van szó, és ez mindig így lesz."

- írta posztjában.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hozzátette, a Slayer playlisten sokat gondolkodnak, és nem hiszi, hogy bárki úgy érezte volna, jó ötlet kihagyni. Elismerte, hogy a felhasználói felületnek jelenleg vannak korlátai, és fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a battle pass tartalmai már rég készen voltak, nem ezek miatt van viszonylag kevés playlist.

A subredditet várhatóan hétfőn újra megnyitják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)