Hirdetés

LFG Hamlet, lvl 60 dán királyfi

|

William Shakespeare munkáiból még számítógépes játék sem készült, nemhogy MMORPG - ezen akar változtatni egy amerikai professzor, Edward Castronova.

Hirdetés

Castranova MMORPG-je állítólag a III Richárdot dolgozza fel, vagyis a rózsák háborúja idején játszódik. A játékosnak politikai intrikákban, titkos szövetségekben, összeesküvésekben és persze háborúkban kell részt vennie. Hogy pontosan milyen lesz a játékmenet, arról még nincs hír... További részleteket mindenesetre itt olvashattok...
Arra mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy a "Deliver a horse to Richard III" questnek pontosan mi lesz a rewardja... ;)

Update: Itt találtam kicsit részletesebb infót erről a készülő MMO-ról, amelyből kiderül, hogy Castronova tervei elég átfogóak Shakespeare-t illetőleg és nyílván nem csak a III Richárddal foglalkozik majd...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)