Hirdetés

GTA: Liberty City Nights - hogy lett a GTA 3-ból Need for Speed Underground?

|

Ugyan mostanában a fél világot más sem érdekli a GTA V-ön kívül, egyesek továbbra is minden idejüket a sorozat harmadik részének modolásával töltik. Nem hiába.

Hirdetés

A 2000-es évek elejének két meghatározó szériája volt volt a Grand Theft Auto és a Need for Speed. No nem mintha azóta kimentek volna a divatból, de mindkét sorozat esetében hatalmas áttörést jelentettek az ekkortájt megjelenő epizódok, nevezetesen a Grand Theft Auto 3 és a Need for Speed Underground. A két sorozat azóta is elválaszthatatlan, legutóbb a Need for Speed film trailerét alkotta meg néhány lelkes rajongó a GTA 4-ben.

Mindannyian emlékszünk arra, mikor az első neoncsövet felraktuk a Nissan Skyline alvázára és megpróbáltuk megépíteni az akkoriban elképesztően menőnek számító Halálos iramban 2 álomautóját. Néhány programozó szerette volna újra átélni ezt az élményt, de nem akartak elszakadni az általuk imádott GTA 3-tól, így összerakták ezt a zseniális modot, amelyben ötvözték a két játékot.

A Liberty City Nights 4 évig készült, jelenleg béta fázisban van. Az XR Productions tehetséges modderei rengeteg munka és erőfeszítés árán hozták össze a valaha volt egyik legjobb GTA 3 modot, amelyben új textúrák, felújított fény- és füsteffektek és természetesen új kocsik is helyet kaptak. Ha nosztalgiáznátok egy kicsit, a modot innen tudjátok letölteni.

Nektek hogy tetszik a Liberty City Nights?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)