Hirdetés

Life is Strange 2 - egy régi ismerőst is megvillant a második rész launch trailere

|

Nemsokára folytatódik a Dontnod Entertainment kalandja, és a most közzétett videó alapján úgy tűnik, a második felvonás is izgalmas lesz.

Hirdetés

Tavaly debütált a nagy sikerű Life is Strange folytatása, amelyben új főszereplők vették át Max és Chloe helyét, de ugyanúgy az érdekes történeten, illetve a karakterek közötti kapcsolatokon van a hangsúly. Hamarosan pedig folytatódik a sztori.

Hirdetés

Ha minden igaz, január 24-én debütál a Life is Strange 2 második felvonása, ami a Rules nevet kapta, és visszatér benne a Dontnod másik játékának, a The Awesome Adventures of Captain Spiritnek a főszereplője is. A most megjelent, közel két perces launch trailerből pedig kiderül, hogy milyen kalandokra számíthatunk a folytatásban.

Nektek hogy tetszik eddig a Life is Strange 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)