Hirdetés

Life is Strange 2 - megvan, mikor jön a második epizód

|

A pontos megjelenési dátum mellé egy élőszereplős előzetes is dukált.

Hirdetés

Nemrég még csak azt tudtuk, hogy 2019 elejéig kell várnunk a Life is Strange 2 következő fejezetének érkezésére, de a mai napon végre megszántak bennünket a napra pontos megjelenési dátummal is. 

Hirdetés

A Dontnod csapata a Twitteren osztotta meg, hogy a Life is Strange 2 második epizódja egészen pontosan január 24-én jelenik majd meg. Ezek szerint tehát kicsivel több mint öt hét múlva folytatódik majd a kaland. A remek hír mellé az alábbi élőszereplő előzetest tudjuk végtelen szeretettel átnyújtani nektek. 

A Life is Strange 2 második epizódja tehát 2019. január 24-én jelenik meg. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)