Hirdetés

Life is Strange 2 - pofás gyűjtői kiadás érkezik hozzá

|

Egy minden földi jóval megpakolt csomagot zsebelhetnek majd be a gyűjtők.

Hirdetés

Decemberben megjelenik a Life is Strange 2. évadának utolsó epizódja is, amely remek alkalmat biztosít arra, hogy akik még nem kezdtek bele a szezonba, azok egyszerre pótolhassák a Dontnod legújabb kalandját - persze a gyűjtők számára is érdemes lesz figyelni, mivel kétfajta különleges kiadásra is számíthatunk. 

Hirdetés

A nagyjából 13500 forintot kóstáló standard változatban helyet kapott az öt részes alapjáték, a különálló The Awesome Adventures of Captain Spirit, illetve néhány játékbeli testreszabási opció, amivel az egyik testvér, Sean hátizsákját tehetjük változatosabbá. Ennél sokkal többet ígér a körülbelül 25 ezer forintba kerülő Collector's Edition, amely a korábban felsoroltakon kívül tartalmazza a soundtracket négy bakelitlemezen, egy 32 oldalas művészeti albumot, két figurát, valamint egy prémium dobozt, amely mindezt magába foglalja. 

Mindkét kiadás december 3-án jelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)