Hirdetés

Life is Strange 2 - lassan jönnek az epizódok, de legalább tudjuk, mikor

|

Az utolsóra például egészen decemberig kell várni - ha nem késik.

Hirdetés

A Dontnod soha nem a gyorsaságáról volt híres. A srácok igyekeznek elegendő időt adni maguknak, hogy kiszűrjék a hibákat, és a lehető legjobb történetet rakják össze. Szubjektív, hogy ez mennyire sikerült nekik eddig.

Hirdetés

A Life is Strange 2 első epizódja tavaly szeptemberben jelent meg, a második idén januárban követte. A csapat most kitűzte a többi rész dátumát is: a harmadik, a Wasteland május 9-én érkezik, a negyedik augusztus 22-én, az ötödik, lezáró pedig december 3-án.

A harmadik részben a testvérpár újabb állomáshoz ér a Mexikóig tartó út során. Diazék találkoznak egy közösséggel, friss élményeket élnek át, új barátokat szereznek, és eddig nem ismert kihívásokkal néznek szembe. Szóval igen, folytatódik a sztori.

Nektek hogy tetszett eddig a Life is Strange 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)