Hirdetés

Megvalósulhat a Life is Strange 3?

|

A Dontnod két munkatársa nyilatkozott a folytatás lehetőségéről, és arról, hogy kikkel képzelnék azt, de ez a döntés nem rajtuk múlik.

Hirdetés

December elején megjelent a Life is Strange 2 ötödik epizódja is, ezzel pedig teljessé vált az évad, amelyet akár egy pofás gyűjtői kiadásban is bezsebelhetnek a játékosok. Bár a stúdió már új projekteken dolgozik (mint a Tell Me Why és a Twin Mirror), azonban ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy életre végeztek a Life is Strange szériával. 

Hirdetés

A Dontnod két munkatársa, Jean-Luc Cano és Michel Koch a GameSpotnak adtak interjút és természetesen nem kerülhették meg azt a kérdést, hogy viszont láthatjuk-e még Maxet és Chloe-t, illetve Sean-t és Danielt.

A fejlesztők kikötötték, hogy egyelőre még nem tudják, hogy mi lesz a következő nagy kaland, mivel rengeteg ötletük van, amit ki szeretnének aknázni. Azt viszont elárulhatják, hogy Max és Chloe története el lett mesélve az első részben, Seané és Danielé pedig a másodikban, szóval egy nap talán viszontláthatjuk őket, de legközelebb valószínűleg inkább új történettel foglalkoznak majd - Koch szerint szeretnének felfedezni új karaktereket, új témákat és a sztorimesélés új útjait. 

Koch ugyanakkor azt is hozzátette, hogy hiába szeretnék, ez nem rajtuk múlik: a jogok a Square Enix-nél vannak, így ők döntenek a széria jövőjéről. Mindazonáltal alkotókként kifejezetten élvezték az antológia formátumot és nagyon érdekes lenne számukra új karaktereket és történeteket kitalálni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)