Hirdetés

Life is Strange: Before the Storm - fejlesztői napló a színészekkel

|

Sokakat felháborított, hogy a Life is Strange előzményében már nem Ashly Burch szinkronizálja majd Chloe-t, ezért a Square Enix a játék legújabb fejlesztői videójában szerette volna kihangsúlyozni, hogy Burch ennek ellenére részt vesz a munkálatokban.

Hirdetés

Rengeteg rajongó kifogásolta, hogy Ashly Burch nem tér vissza a Life is Strange: Before the Stormban, így nem ő kölcsönzi a karakter hangját az előzményjátékban. Mindez a szinkronszínészek sztrájkja miatt van, ugyanis Burch is ennek a szakszervezetnek a tagja, így nem vehetett részt a négyrészes (három, plusz egy bónusz) széria elkészítésében. 

Hirdetés

A Life is Strange eseményeit felvezető kalandjáték fejlesztőcsapata, a Deck Nine Games és a Square Enix azonban igyekeztek mindenkit biztosítani róla, hogy Burch tanácsadóként vesz részt a munkálatokban és segít az őt helyettesítő színésznőnek, Rhianna DeVries-nek a karakter megformálásában. Ezt kihangsúlyozandó, mindketten helyet kaptak a Life is Strange: Before the Storm alábbi fejlesztői videójában, amelyben rajtuk kívül a vezető író, Zak Garriss is megszólal, illetve látható benne a fiatal David (Chloe mostohafaterja) is, szóval megéri kattintani egy határozottat: 

A Life is Strange: Before the Storm első fejezete augusztus 31-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de sajnos az epizódok között több hónap is eltelhet. 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)