Hirdetés

Life is Strange: Before the Storm - íme az előzmény első 10 perce

|

Új gameplay trailer érkezett a készítőktől, ami a Life is Strange: Before the Storm nyitányát mutatja meg, és így betekintést enged a minisorozat egyik alapvető konfliktusába.

Hirdetés

A hónap végén útjára indul a három plusz egy bónuszepizódból álló Life is Strange: Before the Storm, amihez egy újabb kedvcsinálót adott ki a Square Enix és az előzményért felelős Deck Nine Games. Ezt pedig még annak sem feltétlenül muszáj elkerülnie, aki spoilerek nélkül szeretne nekivágni az új kalandnak.

A legújabb trailer tulajdonképpen az első epizód nyitánya, így maximum az első tíz percet kéne úgy végigjátszanunk ismét, hogy már láttunk egyet a lehetséges változatok közül. Ráadásul a Life is Strange: Before the Storm egyik központi konfliktusának is az első évadból már ismert probléma tűnik, miszerint Chloe nem tudja elfogadni, hogy édesapja szerepét részben David venné át a családjukban. A videóban egyébként a főszereplő új szinkronhangját is szokhatjuk egy kicsit, ami elkerülhetetlenül más lesz majd, mint Ashly Burch előadása.

Mit gondoltok eddig az előzményről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)