Hirdetés

Tetszett a Life is Strange? Most tiéd lehet a Before the Storm limitált kiadása és két figura!

|

Ma jelent meg a Life is Strange Before the Storm dobozos változata, mely a teljes szezon mellett egyéb extrákat is tartalmaz. Ha szeretnéd megkaparintani, olvass tovább!

Hirdetés

A Life is Strange néhány évvel ezelőtt sokunkban hagyott mély nyomot, a dobozos kiadása pedig olyan gyönyörű volt, hogy nem tudtuk nem ismét megvenni. 

Hirdetés

A Deck 9 által jegyzett Before the Storm minisorozat is hasonlóan jól sikerült. Ebben Chloe és Rachel állnak a középpontban, akik közös erővel igyekeznek átlendülni a nehézségeken, amikkel az élet szembeállítja őket. A három fő epizód mellé készült egy bónusz rész is, melyben újra láthatjuk Maxet.

A játék hazai forgalmazója, a Cenega jóvoltából most egy helyesen válaszoló játékost megjutalmazunk a Limited Edition PlayStation 4-es példányával, valamint egy Rachel és egy Chloe figurával, melyek kezei összeillenek, amitől még cukibbak, mint egyébként.

A Limited Edition tartalmazza a három részt, az említett bónuszepizódot, a játék betétdalait, egy művészeti albumot és a Mixtape módot, melynek köszönhetően a játékbeli zenékből lejátszási listát állíthatunk össze, amit akkor hallgathatunk, ha Chloe pihen.

A kérdésünk a következő: 

Hány évvel játszódik a Life is Strange eseményei előtt a Before the Storm?

a) 1

b) 2

c) 3

A helyes választ március 16-án éjfélig várjuk egy "Life is Strange játék" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. A kiválasztott szerencséssel a következő héten vesszük fel a kapcsolatot.

Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)