Hirdetés

Life is Strange: Before the Storm - Max a főszereplő a bónusz epizódban

|

Bár alapvetően csak három epizód alkotja a Before the Stormot, lesz egy önálló negyedik is, amiben Chloe helyett Maxet irányíthatjuk.

Hirdetés

Miután megjelent az első trailer, és 20 percen át láthattuk mozgásban a játékot, a Life is Strange blogjára felkerült egy tartalmas poszt, ami újabb részleteket árult el a Before the Storm, és úgy általában a széria kapcsán. Ezt ugyan a Deck Nine fejleszti, de a Dontnod is dolgozik valamin, amit még nem készek bejelenteni. Valószínűleg a második évadon, de bármi lehet.

Hirdetés

Az előzményként szolgáló, három epizódos minisorozat Chloe-ra és Rachelre fókuszál, de a készítők szerettek volna a rajongóknak még egyszer, utoljára lehetőséget adni arra, hogy Maxszel kalandozzanak. Ez viszont csak a Deluxe Edition vásárlóinak adatik majd meg, akik egy extra fejezetet játszhatnak, melynek eseményei még a Before the Stormnál is korábban zajlanak (nem akarták az első évad egyik vagy másik befejezését kánonná tenni, valószínűleg, ha lesz,  a második évad sem onnan veszi fel a fonalat, ahol az első abbamaradt). Akit ez nem érdekel, nem marad le semmiről: a BtS és a Farewell teljesen függetlenek.

Kiderült továbbá, hogy bár nem Ashly Burch szinkronizál, ő az egyik író, úgyhogy a dialógusokat neki részben neki köszönhetjük. Chloe új hangja Rhianna DeVries lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)