Hirdetés

Life is Strange: Before the Storm - szívszorító videóval ünnepeljük a megjelenést

|

A Life is Strange: Before the Storm elsősorban Rachel és Chloe rendkívül erős barátságáról szól majd, ennek kapcsán egy hatásos élőszereplős videót is forgattak a készítők, amivel sikerült is néhány embert megríkatni.

Hirdetés

A múlt heti gamescom alatt rengeteg mindent tudhattunk meg a Life is Strange: Before the Stormról, hiszen egy előadás mellett még egy interjúra is leülhettünk a készítőkkel. Ma viszont meg is jelent az első rész, amire már nem a játék további jeleneteinek bemutatásával, hanem egy élőszereplős videóval emlékeztetett a Square Enix.

Hirdetés

Mivel a Life is Strange előzménye nem kis részben arról szólnak, hogyan rángatta ki Rachel az érzelmi gödörben lévő Chloet, a Before the Storm legújabb trailerében is azt mutatják meg a készítők, milyen sokat jelenthet valakinek egy igazán jó barát. Így igazi embereket kértek meg, hogy írjanak egy levelet legjobb barátjuknak, amiből néhány tényleg szívmelengető pillanat is kerekedett. Ha viszont valódi emberek helyett arra vagytok kíváncsiak, milyen helyzetekbe kerülnek majd a játékbeli karakterek, itt megnézhetitek a már megjelent nyitány első tíz percét, itt pedig a launch trailert.

Mit gondoltok, sikerült az eredeti szériához méltó előzményt csinálnia a Deck Nine csapatának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)