Hirdetés

Life is Strange: Before the Storm - ők gondoskodnak majd a hangulatról

|

A Life is Strange egyik legnagyobb erőssége volt a profin összeválogatott soundtrack és a legújabb információk szerint erre a Before the Storm című előzményben sem lesz panasz.

Hirdetés

Amikor a Life is Strange legelején felcsendült Syd Matterstől a "To All of You", akkor azonnal megnyert magának a Dontnod érzelmektől és időmanipulációtól fűtött epizodikus játéka és nem úgy tűnik, hogy az előzmény visszavenne a nagybetűs stílusból. 

Hirdetés

A három plusz egy részes Life is Strange: Before the Storm zenei világát azonban már nem Syd Matters fogja meghatározni. A Square Enix bejelentése szerint ez egy brit indie-folk bandára, a Daughterre hárul, ők szerzik a széria zenéjét, amely már szeptember elsején megjelenik a Glassnote Records és a 4AD kiadásában, Music from Before the Storm címmel. Az alábbi videóban megismerhetitek a bandát és elképzeléseiket a játékról: 

És íme az album egyik száma, a Burn It Down:

A Life is Strange: Before the Storm első epizódja augusztus 31-én várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)