Hirdetés

Life is Strange: Before the Storm - nem tér vissza Chloe szinkronhangja

|

Ashly Burch is tagja a szinkronszínészek még mindig sztrájkoló szakszervezetének, így nem ő kölcsönzi Chloe Price hangját a Life is Strange: Before the Stormban.

Hirdetés

Egy ideje húzódik már a videojátékokon dolgozó szinkronszínészek sztrájkja, aminek eddig nem annyira éreztük a hatását annak ellenére, hogy jó néhány nagy név is részt vesz benne. A Life is Strange: Before the Storm bejelentésével viszont megvan az első látványos áldozat.

Nemrég osztott meg egy üzenetet Twitter-oldalán az eredeti szériában Chloe-t szinkronizáló Ashly Burch (akit Tiny Tinaként, vagy éppen a Horizon Zero Dawn Aloyaként is hallhattatok már), miszerint a SAG-AFTRA tagjaként nem vehetett részt az előzményeket feldolgozó háromrészes széria elkészítésében. Mivel a tegnapi trailerben mindössze egy szót hallunk Chloe-tól, ez valószínűleg sokaknak nem tűnt fel, de mivel sokan írtak neki a játék kapcsán, tisztázta a helyzetet. A Life is Strange: Before the Storm során Burchöt helyettesítő színésznő kapott egy kis tréninget.

"Sziasztok, minden rajongónak, aki kérdezte: nem volt lehetőségem ismét eljátszani Chloe szerepét a Life is Strange-ben a SAG-AFTRA sztrájk miatt. Chloe nagyon sokat jelent nekem. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy tanácsokat adhattam a karakterrel kapcsolatban"

- írta.

Mit gondoltok, mennyire lesz feltűnő a változás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)