Hirdetés

Life is Strange: Before the Storm - befutott a harmadik rész teljes trailere

|

Hell Is Empty alcímmel zárul le a három fejezetes Life is Strange: Before the Storm előzmény, amelyhez már tudunk mutatni egy hosszabb ízelítőt is.

Hirdetés

Chloe Price és Rachel Amber közös története hamarosan véget ér (hogy az eredeti Life is Strange sztorijában megismerjük a további sorsukat, ugyebár), ugyanis még idén megjelenik a Before the Storm nevezetű előzménysorozat harmadik és egyben befejező része, a Hell is Empty. Persze lesz egy plusz epizód is, a Deluxe Edition kiadáshoz járó Farewell című epizód, ami Max Caulfieldre fókuszál.

Hirdetés

Bár a Deck Nine Games nem siette el a Life is Strange: Before the Storm befejezését, szerencsére nem kell 2018-ig várnunk a záróakkordra. A Hell is Empty december 20-án jelenik meg minden platformra, amire a korábbiak is, az alábbi trailer pedig másfél percben hívja fel a figyelmet a végjátékra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)