Hirdetés

Előzmény is érkezik a Life is Strange-hez?

|

Nemrég felkerült egy adag kép a netre, amik állítólag a Life is Strange egy újabb részét ábrázolják. Ez alapján pedig úgy tűnik, az első évad előzményeit ismerhetjük meg.

Hirdetés

Amint azt nemrég bejelentette az első évaddal komoly sikert arató Dontnod, készül a Life is Strange újabb epizódja, de a jelek szerint a közvetlen folytatás mellett egy másik projekt is alakulóban van. Néhány kiszivárgott kép alapján úgy tűnik, a Life is Strange előzménye is készül.

A ma reggel kikerült képek egy része egyértelműen a Life is Strange-hez kapcsolódik, hiszen láthatunk néhány variációt Chloe kinézetére, ahogy a Blackwell akadémia is feltűnik. A többi screenshot és koncepciós rajz (amiket az alábbi galériában végigpörgethettek) pedig nagyon úgy tűnik, hogy Chloe és az első évad idején már egy ideje eltűnt Rachel közös kalandjait ábrázolja, ami érdekes bővítést szolgálna az eddig már ismert világhoz. A képek feltöltője viszont egy elég fura helyen talált rá az új Life is Strange nyomaira.

A képanyag eredetileg a Deck Nine Games (azóta teljesen lecsupaszított) weboldalának kódjában volt elrejtve, akik rejtélyesen annyit mondtak nemrég, hogy egy "vezető AAA kiadó" megbízásából egy "kritikai sikert aratott franchise" új részén dolgoznak, amiről az E3 során mesélhetnek majd. Mivel a Dontnod energiájának jelentős részét a Vampyr viszi el, és így nem tudni, mikor foglalkozhatnak érdemben a folytatással, nem csoda ha a Square Enix külső segítséget keresett volna nekik, hogy addig se maradjunk új Life is Strange nélkül.

Nektek tetszene, ha Rachel sztoriját ismerhetnénk meg legközelebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)