Hirdetés

Life is Strange: Episode 2 - ismét magyarul manipulálhatjuk az időt

|

Befutott a közelmúltban megjelent Life is Strange: Episode 2 feliratozása, az időmanipuláció magyarul is olyan élvezetes, mint eredeti nyelven.

Hirdetés

Az első fejezet fordítása után elkészült a Life is Strange: Episode 2 magyarítása is, amely jól jöhet az angolul kevésbé jól beszélő vagy magyarul szívesebben játszó játékosoknak, ugyanis a cselekmény és karakterek szempontjából továbbra is rengeteg múlik azon, hogy milyen döntéseket hozunk - vagy hoztunk az első részben

A Life is Strange második fejezetének magyarítását ismét Szeginek és Pixmának köszönhetjük, akik várhatóan elkészítik majd a maradék három epizód honosítását is. Bár az első évad elrontott ajakszinkronját már nem fogják kijavítani a Dontnod Entertainment fejlesztői, csak a második szezonra, a magyar feliratot ennek ellenére még ugyanúgy élvezhetjük, csupán egy 307 KB-os fájlt kell letölteni hozzá és feltelepíteni a megfelelő helyre.

Ha valami helyesírási hibát vagy elgépelést találtok a fordításban, küldjetek egy levelet az illetékesnek, mi pedig megköszönjük a munkájukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)