Hirdetés

Life is Strange: Episode 3 - már magyarul tekerhetjük vissza az időt

|

A Life is Strange korábbi epizódjának fordítói elkészültek a harmadik fejezet magyarításával is. Az időmanipuláció magyarul is legalább olyan izgalmas, mint angolul.

Hirdetés

Míg mi a Life is Strange: Episode 4 megjelenését szomjazzuk, addig a szériát fejlesztő Dontnod Entertainment már a második évadról beszélt egy interjúban, miközben a korábbi részek honosítását végző fordító sem tétlenkedett. 

A Life is Strange: Episode 3 - Chaos Theory az előzőleg meghozott döntéseinket figyelembe véve folytatja Max és Chloe időmanipulációs történetét és olyan cliffhangerrel végződik, amit nektek is meg kell tapasztalnotok. Egy leesett állal kinyögött "ezt én okoztam?!" eseményről van szó, amit akár már magyar felirattal ellátva is átélhettek, köszönhetően Szegi és Pixma fordításának, amelyet ide kattintva tölthettek le. Az alábbi trailerrel viszont csak óvatosan azoknak, akik még nem jutottak el a harmadik részig

Egyelőre nem tudjuk biztosra, hogy mikor számíthatunk az Episode 4 megjelenésére, mindenesetre a srácok várhatóan a maradék két Life is Strange fejezetet is lefordítják majd, ezért biztassátok őket egy köszönömmel. Köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)