Hirdetés

Life is Strange: Episode 3 - hangulatos trailer jelzi, hogy itt az új rész

|

Tovább sodródunk a Dontnod által keltett hullámokon, amikbe néha belehajítunk egy időmanipulációs sziklát. Végre megjelent a Life is Strange harmadik epizódja!

Hirdetés

Furcsa ilyet mondani egy öt fejezetből álló kalandjáték harmadik epizódjánál, de hosszú út vezetett el idáig és a múltban meghozott döntéseink egyre inkább éreztetik hatásukat, legyenek azok bármennyire is jelentéktelennek tűnőek. Biztosak lehettek benne, hogy a Life is Strange: Episode 3 sem fukarkodik majd a fordulatokkal, amiket mától ti is felfedezhettek, hiszen éppen ma jelent meg. 

A Dontnod Entertainment bemutatta a Life is Strange Episode 3: Chaos Theory launch trailerét, amely hasonlóan a korábbiakhoz ismét piszok hangulatos lett. Anélkül, hogy bármit is lelőnénk az Episode 2 sztorijának folytatásából azt elárulhatjuk, hogy Max és Chloe ezúttal betörnek a Blackwell Akadémiára, hogy válaszokat találjanak Rachel Amber eltűnésére, miközben a hősünk tovább ismerkedik a különleges képességével. Az alábbi trailer megtekintésével azért vigyázzanak azok, akik még most ismerkednek a szériával, a többieknek viszont hatványozottan ajánlott a kattintás.

Syd Matters csak szerintem zseniális?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)