Hirdetés

Life is Strange: Episode 3 megjelenés - ez nem fog késni

|

A Life is Strange: Episode 2-t egy kicsit később kaptuk meg, mint ahogy a Dontnod ígérte, de a harmadik epizód már menetrend szerint érkezik. Azt is tudjuk, mikor.

Hirdetés

A kalandjátékok rajongóit a nagy meglepetésünkre kiemelkedően jó Life is Strange tartja lázban, a Dontnod egy olyan sztorit hozott össze, aminek folytatására nagyon sokan kíváncsiak.

Bár a fejlesztőcsapat az Episode 2 csúszásakor azt mondta, hogy igazából nem is ígért rendszerességet, most mégis úgy tűnik, hogy kéthavonta jön egy új rész (elvileg hat hetente, de ezt még meglátjuk). Az első rész januárban, a második márciusban jelent meg, és mint azt most Twitteren bejelentették, a harmadik, a Chaos Theory valamikor májusban fog.

Arról, hogy Max története hogyan folytatódik, még nem tudunk semmit, ahhoz még túl messze vagyunk a megjelenéstől. 

Várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)