Hirdetés

Life is Strange: Episode 5 megjelenés - trailerrel jött a dátum

|

A Dontnod Entertainment egy videóval újból megerősítette, hogy mikor érkezik a Life is Strange ötödik és egyben befejező része, a fergetegesnek ígérkező Polarized.

Hirdetés

Aki végigjátszotta már a Life is Strange brutális cliffhangerrel végződő negyedik fejezetét, az valószínűleg vágja már a centit a következő rész premierjéig, amely már valóban nincs messze: erre először egy fotó, most pedig egy hangulatos kedvcsináló emlékeztet minket. 

A Life is Strange Episode 5: Polarized megpróbálja lezárni mindazt, ami miatt a korábbi epizódokban izgultunk, így remélhetőleg fény derül Max képességeinek valódi okára, megoldódik Rachel Amber eltűnésének ügye, pontot teszünk az apokalipszis témára és az is eldől, hogy ki él, ki hal. Talán még a második évadot is felvezetik valahogyan, de abban valószínűleg már más főszereplők lesznek. Íme a Polarized izgalmas ízelítője, amely újból megerősíti az epizód dátumát: 

A Life is Strange fináléja október huszadikán jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Ti mire számítotok, hogyan végződik a Dontnod kalandjátéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)