Hirdetés

Life is Strange - fejlesztői napló az időmanipulációról

|

A Remember Me alkotóinak új játékában lehetőségünk lesz visszapörgetni az időt, ennek részleteibe avattak be minket a fejlesztők a Life is Strange új fejlesztői naplójában.

Hirdetés

Már csak egy hétre vagyunk a Life is Strange megjelenésétől, és ahogy azt reméltük, a gépigény sem lesz kifejezetten magas, így vígan játszogatunk az egyébként Wii U-n kívül minden platformra megjelenő játékkal.

A játék második fejlesztői naplójában (az elsőt itt nézhetitek meg) a készítők azt fejtegetik, hogyan is működik pontosan az időmanipuláció a játékban, miért van rá szükség, és milyen eszközöket használtak ahhoz, hogy a játékosok egy újszerű élménnyel legyenek gazdagabbak.

A visszapörgetés során a karakterünk nem mozog, így figyelemmel követhetjük a körülöttünk zajló eseményeket. Az általunk megszerzett információnak, például beszélgetéseknek a visszapörgetés után is tudatában lesz a karakterünk, de ugyanígy működik ez a nálunk lévő tárgyakkal is: ha valamit már elvettél az asztalról, az nálad marad akkor is, ha visszapörgeted az időt.

Szerintetek milyen sikere lehet a Life is Strange-nek a Telltale által dominált kalandjáték-piacon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)