Hirdetés

Holnaptól ingyenes a Life is Strange első epizódja

|

A Dontnod fantasztikus kalandjátékának nyitó részét bárki, bármilyen platformra letöltheti.

Hirdetés

A Remember Me-vel beköszönő Dontnod Entertainment jelenleg egy szintén izgalmas projekten dolgozik - ez a Vampyr. Amíg arra várunk, a stúdió előző játékával is eltölthetjük az időt, és higgyétek el, tényleg érdemes kipróbálni.

Érdekes témákat feszeget, rengeteg csavar van benne, és a befejezését is sikerült jól eltalálni. A Life is Strange a tavalyi év, talán az évszázad egyik legjobb kalandjátéka, és erről holnaptól minden PC-s, Mac-es, PS3-as, PS4-es, Xbox 360-as és One-os játékos megbizonyodhat - az első rész ugyanis ingyenes lesz.

Az egész játék egyébként öt epizódra lett bontva. Ha az első megtetszik, és szívesen folytatnátok később, érdemes lehet a dobozosan kapható Limited Editiont választani, mert ahhoz még egy csomó kézzelfogható extra is jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)