Hirdetés

Life is Strange - van, aki szívesen visszatérne a 2. évadban

|

Csak a közelmúltban ért véget a Life is Strange első évada, de máris a folytatással kapcsolatban érkeznek a hírek és egy visszatérő szereplőről csicseregnek azok a bizonyos madarak.

Hirdetés

Október végén mutatkozott be a Remember Me-t jegyző Dontnod Entertainment epizodikus, időmanipulációs kalandjátékának fináléja a Square Enix kiadásában, de a Life is Strange Episode 5: Polarized minősége elmaradt a korábbi fejezetekétől. Persze a széria ennek ellenére maradandó élmény, a hamarosan megjelenő dobozos kiadás kihagyhatatlan ajánlat és a korábban szóba került második szezonnal kapcsolatban is vannak fejlemények. 

A Life is Strange főszereplőjét, Max Caulfieldet egy amerikai színésznő és énekesnő, Hannah Telle szinkronizálta, akit a Blackwell Podcast keretében megkérdeztek, hogy visszatérne-e a Dontnod második szezonjában újra megszólaltatni Max karakterét, amire Hannah a következőket mondta: "Az lenne az a nap, amikor felébrednék és örömömben sírnék, hogy "ó, Istenem, ismét van munkám". De nem akármilyen munka, a világ legjobb melója. Szóval igen, 100 százalékban igent mondanék."

Persze ez csak annyit jelent, hogy Hannah szívesen szinkronizálná újra Maxet, a karakter visszatérése viszont erősen kétséges, hiszen a Life is Strange művészeti vezetője, Michel Koch tavaly elmondta, hogy a második évadban új karaktereket és helyszínt fognak bemutatni, ahelyett, hogy Max és Chloe sztoriját folytatnák. Majd meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)