Hirdetés

Mindjárt itt a logikai játék, amiben az árnyékok a legnagyobb ellenségeid

|

Ha szeretted a Portalt vagy a The Talos Principle-t, akkor a Lightmattert is érdemes lesz kipróbálnod.

Hirdetés

A Lightmatterben a célunk egyszerűen az lesz, hogy eljussunk A pontból B-be, lehetőleg úgy, hogy elkerüljük az árnyékokat (és a köztük rejtőző húsevő szörnyeket). Komoly logikai kihívásokra számíthatunk egy közepesen erős sztorival. Külön csemege, hogy a főellenség annak a David Batesonnak a hangján szólal meg, aki egyébként a 47-es ügynököt is alakítja a Hitman játékokban.

Hirdetés

A történet szerint egy tudós újfajta energiaforrásra bukkant, aminek köszönhetően azonban megjelentek az emberekre vadászó árnyéklények is. Előfordulnak az ilyen bakik a világot megváltó találmányok üzembe helyezésekor, na.

A játékot egyébként egy kis csapat még 2013-ban kezdte fejleszteni diákprojektként. Mutattak róla egy videót Redditen, és mivel a poszt hatalmasat ment a fórumokon, a srácok úgy döntöttek, hogy a suli után komolyan ráfekszenek, és végigcsinálják, hogy teljes értékű játékot kapjunk. Már csak órákra vagyunk ettől, a fejlesztők számára minden bizonnyal történelmi pillanattól.

A Lightmatter egészen pontosan 2020. január 15-én jelenik meg PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)