Hirdetés

Lightning Returns: Final Fantasy XIII - tudjuk, mikor jön PC-re (videó)

|

A Square Enix egy videó keretében jelentette be, hogy mikor kapják meg a PC-sek a Lightning Returns: Final Fantasy 13-at

Hirdetés

A Square Enix és a Final Fantasy széria producere, Yoshinori Kitase október végén annyit már elárult a Lightning Returns: Final Fantasy XIII PC-s változatának megjelenéséről, hogy december környékén számíthatunk rá, amit a kiadó most egy direkt erre a célra szánt trailerben konkretizált. 

A Final Fantasy 13 és a Final Fantasy 13-2 már elérhető PC-re, míg az 500 évvel később játszódó Lightning Returns: Final Fantasy XIII a Square Enix bejelentésének értelmében december 10-én költözik a Steamre. A történet középpontjában Lightning áll, akit Bhunivelze isten ébreszt fel a fél évezredes kristálylétből, mikor az emberiségnek mindössze tizenhárom napja van hátra a pusztulásig. Lightning célja természetesen a gonosz legyőzése és az, hogy minél több lelket menekítsen át egy új, boldogabb létre. A Lightning Returns: Final Fantasy XIII tesztünkben utánaolvashattok, hogy pontosan mit is kaptok majd a Square Enix játékának képében, alant pedig egy kis vizuális megerősítés vár titeket: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)