Hirdetés

Lightning Returns: Final Fantasy XIII - érdekességek és újdonságok

|

Az elmúlt napokban előkerült pár igen érdekes lista a Final Fantasy következő részének újdonságairól.

Hirdetés

A világvége előtt még pont láthattuk Lightning visszatértét egy érdekes előzetesben, ami a Final Fantasy XIII következő részét kívánta felvezetni. Azóta az internetet elözönlötték a rajongók kérdései, és kivételesen a válaszok sem sokáig várattak magukra. Kiderült, hogy a játék következő része egy nyitott, dinamikus világban játszódik majd, amiben minden NPC holléte és szerepköre folyamatosan változik. Ez rendkívül jó hír lehet a sorozat rajongói számára, az már nem biztos, hogy Lightning lesz az egyetlen játszható karakter.

Akiknek ez fájó pont, azoknak örömteli lehet, hogy legalább részben átalakíthatjuk a főhősnő kinézetét és bár irányítani csak őt tudjuk majd, az új harcrendszer (amiről csak annyit tudunk biztosan, hogy a neve „Amazing ATB”) úgy lesz kialakítva, hogy egy pillanatig se érezzük monotonnak a csatákat. Ezeken kívül még megtudtuk, hogy a játékban felbukkanó ellenfelek fele teljesen új szörny lesz, akik ráadásul még a városokban is felbukkanhatnak. A következő pár hétben még sok újdonság fog kiderülni, a Lightning Returns: Final Fantasy XIII harcrendszeréről és világáról, de a mostani infók is már elegendő alapot nyújthatnak egy emlékezetes RPG-hez, reméljük ezúttal ez meg is valósul!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)