Hirdetés

Lightning Returns: Final Fantasy XIII - nem indul el Steam Cloud nélkül

|

A Lightning Returns: Final Fantasy XIII jön PC-re, és bár meglehetősen barátságos gépigénnyel érkezik, azért van egy csavar a dologban.

Hirdetés

A Lightning Returns: Final Fantasy XIII a PC-s játékosokat is megszeretné hódítani. Már tegnap óta letölthető a játék a Steam könyvtárából, és bár a futtatás nem igényel egy erőgépet, egy online szolgáltatásnak bekapcsolva kell lennie a futtatásához.

A játék extra igénye, hogy indításkor aktív legyen a Steam Cloud nevű rendszer, ami nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog. A lent látható első képen a gépigények között feltűnik a Steam Cloud, de ha a figyelmetlen játékos anélkül vágna neki a kalandnak, akkor Lightning cuki mosolya helyett a második kép fogadja őt. Kikerülni nem lehet a dolgot.

A Lightning Returns: Final Fantasy XIII már megjelent PC-re. Titeket mennyire zavar, hogy a Steam Cloud elengedhetetlen része a játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)