Hirdetés

Lightning Returns: Final Fantasy XIII - mit keres itt Lara Croft?

|

Lightning nemsokára visszatér, de ezúttal egész másképp öltözött. Egy különleges DLC-nek hála igen mocskossá válik a főszereplő.

Hirdetés

A kölcsönvett jelmez nem újdonság, volt már ilyen például a Mass Effect 3-ban is, ahol úgy nézhettél ki, mint egy lovag a Dragon Age-ből. A Square Enix ezúttal a Lightning Returns: Final Fantasy XIII főszereplőjét alakítja át egy túlélővé. Nem is akárkivé.

Egy letölthető tartalomnak hála Lightning sáros lesz, új ruhát kap, és még a fegyverei is megváltoznak. A Tomb Raider hősnőjének cipőjében járhatunk majd, és az új felszerelésnek része lesz egy spéci pajzs és egy csákány. Komoly fegyverek ezek, melyek simán versenyre kelnek az ellenfelek méteres kardjaival is. Nem hiszitek?

A Lightning Returns: Final Fantasy XIII megjelenés február 14-én várható PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)