Hirdetés

Final Fantasy XIII - nem most láttuk utoljára Lightningot

|

Ugyan a Lightning Returns: Final Fantasy XIII lezárja a hősnő sztoriját, később még nem kizárt, hogy újra előkerül. Örüljünk?

Hirdetés

Lightning a Final Fantasy egyik legmegosztóbb karaktere, akivel sokan egyáltalán nem tudtak azonosulni, mások viszont minden alkalommal újra és újra beleszeretnek.

A Final Fantasy XIII-2-ben csak egy pár pillanat erejéig szerepelt, ami miatt nagy volt a felháborodás, hiszen a hősnő a játék borítóján is megjelenik. A rajongók többet akartak belőle, szívesen elcserélték volna Serah-t vagy Hope-ot érte. Japánban 2010-ben a 34. legnépszerűbb játékbeli karakter lett, a Microsoft szavazásán pedig a Final Fantasy XIII legkedveltebb alakjának választották.A Lightning Returns: Final Fantasy XIII a napokban jelent meg, és bár ennek is sikerült megosztania a játékosokat és a kritikusokat, az igazgató, Motomu Toriyama szerint nem ez volt az utolsó, hogy a karakterrel találkoztunk: „Lightning számára itt, a Lightning Returns: Final Fantasy 13-mal ér véget a sztori, mivel a játékot alapvetően a sorozat fináléjának szántuk.” - mondta. „Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy Lightning egy elképesztően népszerű karakter, még a többi Final Fantasy karakterhez képest is. Úgyhogy van esély arra, hogy Lightning megjelenik későbbi Final Fantasy címekben, de nem mint főszereplő, hanem mint vendég.”

Ti szeretitek Lightningot? A Lightning Returns hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)