Hirdetés

Limbo - hamarosan PS4-re költözik a csoda

|

"Megkésve bár, de törve nem." Ez lehetne a Playdead platformerének jelmondata, amely a jelek szerint a Sony újgenerációs konzoljára is ellátogat.

Hirdetés

A dán fejlesztőcsapat játéka még 2010-ben jelent meg Xbox exkluzív címként, az elmúlt években azonban szinte az összes platformon meghódította, bár Xbox One-ra csak az előző év végén jutott el.

Az elmúlt néhány év egyik legismertebb indie játéka zseniálisan ötvözi a platformer elemeket az ötletes fejtörőkkel, mindezt egy nagyon komor, de lélegzetelállító világban. A Limbo nem véletlenül lopta be magát azonnal minden játékos szívébe, ám ha valakinek eddig kimaradt volna a csoda, akkor az hamarosan egy új platformon vághat neki.

 

A PEGI a napokban értékelte a játék PS4-es változatát, rá is csapták a 16-os karikát, így most már bizonyos, amit eddig is nagyon valószínűnek tartottunk, hogy a Limbo a Sony konzolján is elérhető lesz. Pontos megjelenési dátum még nincs, de jó eséllyel nem kell már sokáig várnunk a dologra.

Ti milyen platformon játszottatok a Limbo-val?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)