Hirdetés

Limbo megjelenési dátum PC-re és PS3-ra

|

Xbox 360 után PC-n és PS3-on is tiszteletét teszi a Limbo - már azt is tudjuk, mikor!

Hirdetés

Múlt héten közölhettük Veletek az örömteli hírt, hogy érkezik asztali és PlayStation 3 rendszerekre is az eddig XBLA exkluzív Limbo, mely több elismerést is megnyert tavalyi elrajtolása óta.

No de mi is az a Limbo? Nem más, mint egy 2D-s platformer játék, ahol nem csak ugrálni kell, hanem megoldani könnyebb, vagy épp nehezebb logikai feladatokat is. Az alábbi videóból világossá válik, mire gondolok, ha azt mondom, egyéni atmoszférája és beteges hangulata van a játéknak:

A Limbo tehát július 19-től tölthető le az Egyesült Államokban és július 20-tól Európában a PlayStation 3 tulajok számára, a PC-s tábornak viszont augusztus 2-ig várnia kell, hogy beizzítsa az ismeretlen kisfiú történetét Steam-en keresztül. A játék zenéje pedig jövő hétfőtől megvásárolható iTunes-on is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)