Hirdetés

Limitált demó, Mercenaries mód, Resident Evil 4 VR - ezt hozta a Resident Evil Showcase

|

A játék demójában szabadon barangolhatunk a faluban vagy a kastélyban, de összesen egy órát kell beosztanunk, azt is 24 órán belül.

Hirdetés

Hetekre vagyunk a Resident Evil Village megjelenésétől, és minden jel azt mutatja, hogy egy akciódúsabb, érdekesebb, változatosabb játékot kapunk, mint a sorozat előző részével. Visszatérő közönségkedvenc mód is lesz, és sok újítás, ami nem csak a horrorajongók, de az akciójátékok kedvelői számára is csábítóvá teszi a Capcom újdonságát. 

Ugyanakkor az, ahogy a demót közzéteszi majd a kiadó, cseppet sem baráti.

Hirdetés

Bár a kipróbálható változat a Maiden demóval ellentétben minden platformon (tehát PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series konzolokon és Stadián) elérhető lesz, mindössze 24 órát kapunk arra, hogy kipróbáljuk: aki nem vág bele május 2. hajnali 2 és május 3. hajnali 2 között, az bukhatja. Szerencsére legalább mától él az előtöltés, úgyhogy azzal nem megy az idő. Mindenki maximum 60 percet tölthet el a játékkal: bejárhatjuk a falut, a kastélyt, de mindkettőre nem lesz idő.

A PlayStation 4-es és a PlayStation 5-ös játékosok korai hozzáféréssel a Village demóval, amiben csak a falu áll majd nyitva, már április 18. este 7. és április 19. hajnali 3 között játszhatnak, de csak 30 percet, ahogy az április 25. este 7 és április 26. hajnali 3 között elérhető Castle demóval is, mely a kastélyba vezet minket. Abszurd, de ez van, a japán fejlesztők hajlamosak ilyet csinálni.

Lesz Mercenaries mód, az egyes területek között új fegyvereket vehetünk, vagy fejleszthetjük a meglévőket, és használhatunk képességeket is. Adott mennyiségű ellenfelet kell lenyomnunk, amilyen gyorsan csak tudjuk.

A Dead by Daylight játékosai ugyancsak örülhetnek, hiszen crossover eventet szervez a Behaviour és a Capcom.

Megerősítést nyert továbbá, hogy Oculus Quest 2-re készül a Resident Evil 4 VR változata. Nem ez az a remake, amire vágytunk, még a látvány sem javul érdemben, de azért erre is kíváncsiak vagyunk. Bővebben április 21-én fogják részletezni az Oculus Facebook oldalán és Twitchen.

Az eseményt alább nézhetitek vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)