Hirdetés

Halo - jó csatához szól a nóta, avagy öldökölj hegedűszóra!

|

"Zene nélkül mit érek én..." - dúdolják magukban a Spartan harcosok ebben a klipben, ahol nem csak a fegyvereké a főszerep.

Hirdetés

A szép nőket alapból szeretjük, pláne akkor, ha valamilyen formában kapcsolatba lépnek a játékvilággal, és mindezt a szemünk láttára teszik.

Erre következik most egy példa, zenei klip formájában: Lindsey Stirling hegedűművésznőt egy csapat Spartan támadja, illetve védi, miközben a muzsikaszó egy pillanatra sem állhat le. Kellemes szórakozást!

Stirling kisasszonynak nem ez az első kalandozása a játékvilágban, láthattunk már tőle Skyrim, Assassin's Creed III, vagy épp Zelda témájú klipeket is. Akik hozzám hasonlóan kedvelik az Így készült videókat, azok örülhetnek, íme a mostani forgatásról egy-két pillanat:

És ha már Halo, akkor következzen néhány tervezet a környezetről a Halo: Reach-ből, Alex Chin Yu Chu koncepcióművésznek köszönhetően, aki olyan helyeken dolgozott már, mint a Bungie, a Firaxis, vagy az Eidos.

További látványos képekért katt Alex oldalára.

Mára ennyit a Haloról, sosem árt egy kis nosztalgia, de reméljük nemsokára érkezik valami információ az Xbox One bejelentésen Steven Spielberggel reklámozott élőszereplős Halo: The Television Series-ről is. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)