Hirdetés

Még él a Lineage Eternal, van egy videónk is

|

Picit túlzás lenne ezt trailernek, vagy akár csak teasernek nevezni, de legalább valami. Az biztos, hogy hamarosan többet is megtudunk majd a Lineage sorozat örököséről.

Hirdetés

Még a 2011-es G-Star (ami akár a mi gengszter nevünk is lehetne) alatt jelentette be az NCsoft, hogy készül a Lineage Eternal. A Lineage II rajongói egy emberként ünnepelték az új csodát, aztán sírtak bánatukban, amiért lassan 5 éve semmi újat nem kaptunk a projektről. Az sem volt biztos, hogy egyáltalán még készül.

Az új teaser trailer tanúsága szerint bizony még él a játék, és november 10-én még többet megtudunk majd róla, legalábbis ha hihetünk a hivatalos weboldalnak. Reméljük, hogy akkor többet is kapunk majd az Eternalról, lévén a most érkezett videó alig 20 másodperces.

Ha kapunk is valamit, azt érdemes megjegyezni, hogy első körben valószínűleg Dél-Koreában fogják elindítani a béta teszteket. Mondjuk már az is több lesz, mint a semmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)